Nieuwspagina

Expositie van kunstwerkenin de Oosterpoort

Vanaf 7 juni zijn de kunstwerken van onze deelnemers weer te bewonderen in gebouw De Oosterport in de Oosterstraat in Enschede.


Feest bij Cura Twente: 7 keer het Prezo Gouden Keurmerk in de zorg

Het is weer gelukt! Op 7 november 2018 heeft Cura Twente voor de 7e achtereenvolgende keer keer het gouden keurmerk behaald. Het is het keurmerk voor goede en kwalitatieve zorg, goed ondernemerschap en goed werkgeverschap. Ook nu laat de officiele uitslag nog even op zich wachten, maar daar is de vreugde niet minder om natuurlijk.Jaarlijks uitje op 11 juni 2018 was weer een groot succes

Ons jaarlijkse uitje was ook nu weer een super leuke dag. Met 2 “Jan Plezieren” – de huifkarren van stalhouderij Schouwink – zijn we door het mooie buitengebied van Enschede naar de stal van Schouwink gereden. Daar hebben we genoten van een heerlijke high tea.

Alles was weer top geregeld. Na de high tea hebben we samen een kijkje genomen in de paardenstallen en bij de konijnen en de kippen.

Vervolgens zijn we weer gezellig teruggereden richting Cura Twente.

Cura Twente op 19 mei officieel heropend

Op zaterdag 19 mei hebben wij de heropening groots gevierd na een lange en grondige verbouwing. Niet alleen was er een gezellige braderie, maar ook stonden alle deuren gastvrij open zodat bezoekers zelf het resultaat konden zien en bewonderen.

Cura Twente beschikt nu over een grote recreatieruimte. Verder zijn er nu 7 toiletten waarvan 3 toegankelijk voor rolstoelen. Door het wegbreken van een aantal muren hebben we nu een grote keuken die met de winkel en het nieuwe terras verbonden zijn. Alles is licht door kleur en heel veel glas.

Voor deze feestelijke dag hadden de deelnemers weer hun uiterste best gedaan om voor de braderie extra producten te maken zoals tuinschilderijen, vogel- en voederhuisjes en andere mooie cadeau- en gebruiksartikelen.
Cura Twente dankt nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet en de bezoekers voor de vele complimenten, cadeaus en bloemen.