Het team


Leonie, werkt sinds februari 2014 bij Cura Twente en is ondersteunend begeleidster.

'Cura Twente is een kleine groeiende organisatie. Dat maakt het werk overzichtelijker en zo hebben we meer tijd voor de deelnemers. Na een dag werken bij Cura Twente ga ik voldaan naar huis.'

Carola werkt sinds januari 2018 bij Cura als begeleidster:

"Cura Twente is een kleinschalige instelling met ruimte en aandacht voor het individu. Deelnemers en begeleiders gaan op een respectvolle manier met elkaar om. Samen maken we Cura Twente tot een fijne plek."Marcel is vanaf 2017 bij Cura werkzaam als facilitair assistent :
Ik ben geboren in 1959 en was sinds 1978 werkzaam in het voormalig buurthuis "De Kom". ik werk met veel plezier bij Cura in de facilitaire dienstverlening.
Dirk is vanaf januari 2018 medewerker backoffice en facilitair bij Cura:
De zorg en begeleiding van deelnemer brengt naast voldoening ook verantwoordelijkheden met zich mee die naar overheden verantwoord moeten worden. Dit is een van mijn taken, daarnaast zorg ik voor controlewerkzaamheden, communicatie en ben verantwoordelijk voor facilitaire zaken binnen deze locatie.


Marjolein is vanaf 1 augustus 2018 werkzaam als zorgassistente:

In september 2018 ben ik gestart ik met de BBL-opleiding Maatschappelijke Zorg (begeleider gehandicaptenzorg) en heb daar heel veel zin in. Gelukkig mocht ik bij Cura al wat eerder beginnen. De deelnemers motiveren mij echt in alles wat ik doe binnen Cura en in wat ik nog ga leren, aan het einde van de dag ga ik met een glimlach en een goed gevoel naar huis.


Esther is sinds augustus 2019 werkzaam als begeleidster bij Cura Twente:

Kijken naar de mogelijkheden en de deelnemers een fijne dag bezorgen, daar hou ik van.

Daimy is sinds augustus 2019 werkzaam bij Cura Twente als zorgassistente: Het werken bij Cura spreekt mij aan omdat de doelgroep zo divers is waardoor de deelnemers de mogelijkheid hebben om van elkaar te leren. Maar ook doordat Cura kijkt naar het individu, zorgt dit voor de juiste zelfontplooiing bij zowel de deelnemers als bij de collega's. Met een lach op mijn gezicht begin en eindig ik mijn werkdag.